04/10/17

Manifest d’agraïment al poble de Gurb i de rebuig a la violència per part de l’Estat

Des de l’Ajuntament de Gurb, condemnem enèrgicament la desmesurada actuació́ de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per reprimir el dret de vot dels catalans en la jornada que es va celebrar l’1 d’octubre pel Referèndum d’Autodeterminació́ de Catalunya. És inadmissible la vulneració de drets fonamentals de qualsevol societat democràtica, com la llibertat d’expressió i el dret de reunió.
26/09/17

Nou mercat a Gurb

A partir del dia 6 d’octubre Gurb tindrà un mercat d’alimentació ecològica que es realitzarà a la Plaça de l’Amistat cada divendres de les 4 a les 8 de la tarda.
Plaça Amistat
25/09/17

II ONCOCURSA del Remei

Després de l'èxit de l'edició passada, el CAP del Remei de Vic tornar a organitzar una cursa i caminada solidària amb la col·laboració d'Osona Contra el Càncer.
II Oncocursa
14/09/17

Inspecció d’equips aplicadors de fitosanitaris

El proper dimecres 27 de setembre Tècnics Inspecció Equips Aplicadors de Fitosanitaris (TIAF), entitat autoritzada per la Generalitat de Catalunya, desplaçarà una unitat mòbil a l’aparcament del Camp de la Cabra de Gurb, a fi de realitzar les INSPECCIONS D´EQUIPS APLICADORS DE FITOSANITARIS.
Inspeccio cartell
  anterior     1  - 2  - 3  -   - 5     següent