});

Teatre i romanços cantants i narrats a Gurb.

El proper cap de setmana doble sessió de teatre a l’Esperança de Gurb.

Dues propostes culturals us esperen. La primera la nit del dissabte 9 de desembre, a partir de dos quarts de nou, es presenta l'obra "El nen de la neu" amb Adolfo Osta i Jordina Biosca. A través de romanços cantats i narrats veurem com neixen, moren, s'amplifiquen i es descriuen sensacions i emocions de les històries de tots els temps. Una obra adreçada al públic adult.
El diumenge dia 10 de desembre a les sis de la tarda tindrà lloc l'obra "No em toquis la flor" de Lluís Coquard. Una representació a càrrec del Grup de teatre "Atlàntida" de Folgueroles amb la direcció de Rai Sánchez. Una obra entorn un petit secret que amaga l’Hilari Serres després d’un viatge a Suècia i que no vol que la seva dona descobreixi. Se’n surt prou bé fins que en Carl Thullin, el suec, viatja a Catalunya per arreglar l’assumpte que tenen pendent. Però... aconseguirà l’Hilari, ajudat pel seu millor amic Olimpi, enganyar a la seva dona a fi que no s’assabenti del petit incident de Suècia?. Ho descobrireu el diumenge.
El preu de l’entrada de cada una de les funcions és de 5€. La taquilla estarà oberta des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.